Casa rural Mas Coquells a Vilanant

Vacances de relax a la Costa Brava, en ple camp, en una finca agrària de 265 hectàrees a l'Alt Empordà, ideal per gaudir de la natura i realitzar diverses activitats amb amics i familiars, Mas Coquells us ofereix una estada inoblidable.

En una masia catalana originària del s.XII, us proposem una experiència rural completa on relaxar-se amb el cant dels ocells, degustar la nostra cuina Km 0 amb els productes de la zona i realitzar activitats en plena natura.

Li proposem d'arribar a mitja tarda, amb temps per situar-se i mostrar-li diferents rutes a recórrer a la finca agrària, comentar els detalls de les activitats reservades, o simplement per gaudir de la tranquilitat de la casa i els seus espais comuns, xerrant, llegint, escoltant música o connectant al "món exterior" via WIFI gratuït.

Les tarifes inclouen aperitiu i esmorzar (amb possibilitat de sopar), preparats amb productes de la pròpia finca i de la zona, amb allotjament en una de les 5 habitacions dobles i amb vistes panoràmiques de l'Alt Empordà (bany privat).