Apartaments Stella Maris a Roses

Vacances a la Costa Brava, a primera fila de mar i a 200m del centre de Roses, a la platja del Rastrell per gaudir del mar tot el dia i al vespre, anar passejant al costat de la platja de palmeres i sorra fina, a restaurants i cafeteries.

14 apartaments al costat del mar, equipats amb wi-fi, aire condicionat, calefacció, rentavaixelles, forn, microones, cafetera, planxa, aspirador i bugaderia comunitària on rentar i assecar la roba amb facilitat.

Apartaments de dos dormitoris i un bany (banyera i mampara), amb terrassa sobre la platja o donant al carrer La Pinta, tots amb vista directa al mar (frontal o lateral).

Apartaments d'un dormitori i un bany (dutxa i mampara), amb balconera de vidre per ampliar les vistes directes al mar, protegida per una mallorquina d'alumini per a preservar la seva intimitat a la nit.

De dissabte a dissabte, trobarà els llits fets a l'arribada així com àmplia informació sobre les possibles activitats a realitzar.

Tarifes que inclouen roba de casa (llençols, tovalloles, draps cuina, estovalles i nòrdics a l'hivern), neteja (excepte útils cuina) i IVA.